Fodnotehenvisning synonym

Synonym for Fodnote – Synonymbog.com

Synonym for Fodnote

Synonymer for fodnote · reservation, · NB, · restriktion, · PS, · apparat, · adnotation, · klausul, · anmærkning, …

Beskrivelse og synonymer for ordet Fodnote

reference — Den Danske Ordbog – Ordnet

Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. … Ord i nærheden fodnote henvisning krydshenvisning krydsreference litteraturhenvisning …

supprimer — Dansk oversættelse – TechDico

(kort) anmærkning til en tekst med en henvisning, en forklaring, et forbehold el.lign.; står nederst på en side med et henvisningstegn foran SPROGBRUG især …

Fælles praktisk vejledning – Guide pratique commun

Supprimer la conversation – · Slet samtale – Slet alle indgående og ; Supprimer les appels de note et . Fodnotehenvisning 1 og 2 ; supprimer ces dispositions.

Skældsord på Vendelbomål – Yumpu

synonymer og forskellige vendinger for at udtrykke samme idé. … skal ledsages af en fodnotehenvisning til den EU-Tidende, hvori.

N. F. S. Grundtvig: Rim-Brev til Nordiske Paarørende, 1832 …

Joint Handbook for the presentation and drafting of acts subject to the ordinary legislative procedure

31. mar. 2022 — F.eks. bør man undgå at bruge synonymer og forskellige … Udvalg og Regionsudvalget, skal ledsages af en fodnotehenvisning til den EU-.

Hvordan laver man fodnoter i Word?

Skældsord på Vendelbomål

27. jul. 2013 — Mange af de fodnotehenvisninger, der hyppigt vil optræde i det følgende, … der er mere betydningsmættet end det udtryk, en synonym.

Skældsord på Vendelbomål

efter N Paarørende — Thurs og Trold] store og stupide væsener, nærmest synonymer forjætte; … ligt og med nye fodnotehenvisninger til Grundtvigs Græsk og Nordisk.

Du skal løbende dokumentere brugen af kilder, når du skriver en større skriftlig opgave. Dette skal du gøre, når du fx anvender citater eller bruger andres …

Keywords: fodnotehenvisning synonym