Peder oxe restaurant

Peder Oxe: Københavnerklassiker med smørrebrød og …

Københavnerklassiker med smørrebrød og danske retter – Peder Oxe

Restaurant Peder Oxe tilbyder hver dag et udvalg af forretter, hovedretter, oste og desserter, og til frokost er der også mulighed for at vælge frisksmurt, …

Restaurant Peder Oxe tilbyder hver dag et udvalg af forretter, hovedretter, oste og desserter, og til frokost er der også mulighed for at vælge frisksmurt, dansk smørrebrød. Menuen, der tilpasses sæsonens udbud af friske råvarer, er inspireret af det danske og franske køkken og har især fokus på det gode stykke kød. Desuden byder vi på et salatbord med årstidens friske grøntsager, enkle tilbehør og klassiske, hjemmelavede dressinger.

Peder Oxe, København – Restaurantanmeldelser

Peder Oxe, København – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Peder Oxe · Klassisk, dansk interiør · Skøn menu til både frokost og aften · En restaurant der er præget af Københavns historie · En del af Tholstrup-familien.

Peder Oxe, København: Se 1.346 objektive anmeldelser af Peder Oxe, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 344 af 2.738 restauranter i København.

Peder Oxe – Anmeldelser – City – Dansk – DinnerBooking

Hvor mange stjerner vil du give Peder Oxe? Slut dig til de 39 personer, der allerede har bidraget. Din oplevelse tæller.

Restaurant Peder Oxe | Copenhagen – Facebook

Restaurant Peder Oxe på Gråbrødre Torv København klassisk smørrebrød til frokost og gode bøffer til aften menu udendørsservering book bord tilbud strøget.

Peder Oxe | Resturant – VisitCopenhagen

Peder Oxe | Resturant | VisitCopenhagen

1234 Followers, 211 Following, 109 Posts – See Instagram photos and videos from Restaurant Peder Oxe | Klassisk københavnerrestaurant (@restaurantpederoxe)

Hver dag byder Peder Oxe på en variation af forretter, hovedretter, oster og desserter, og til frokost er det også muligt vælge det hjemmelavede smørrebrød.

Anmeldelser af Peder Oxe – Trustpilot

Peder Oxe – Spiseliv

Peder Oxe

Restaurant Peder Oxe på Gråbrødre Torv København klassisk smørrebrød til frokost og gode bøffer til aften menu udendørsservering book bord tilbud strøget

Restaurant Peder Oxe – Instagram

Keywords: peder oxe restaurant, restaurant peder oxe