Gode råd når du skal vaske dine jeans

Der findes en masse lækkert herretøj, som du kan købe. Jeans er en af de beklædningsgenstande, som alle mænd bør have i garderoben. Og køber du et par jeans i en god kvalitet, så kan de holde i rigtig mange år. Men du bliver dog nødt til at vaske dine jeans sommetider. Her finder du flere gode råd, der hjælper dig med at rengøre dine jeans, så de kan holde i så mange år som muligt.

Vask dine jeans så få gange som muligt

Det lyder måske som et sjovt råd, men det er en fordel at vaske dine jeans så få gange som muligt. Jo færre gange du vasker dine jeans, jo længere vil de kunne holde. Når du vasker dine bukser, vil tromlen nemlig udsætte dem for slid hver gang.

Vask ved den rette temperatur og vend vrangen ud

På et eller andet tidspunkt skal du selvfølgelig vaske dine jeans. Men hvad skal du så gøre? Først og fremmest er det alfa og omega, at du ikke vasker dine jeans ved en temperatur på over 40 grader. Du bør også altid vende vrangen ud, lyne lynlåsen og knappe knappen. Det hjælper med at beskytte dine jeans på bedste vis.

Gør brug af salt og ikke vaskemiddel

Når du skal vaske dine jeans for første gang, kan du vælge at vaske dem med en skefuld salt i stedet for at bruge vaskemiddel. Dog er det vigtigt, at du ikke bruger for meget salt, da det kan slide på dine jeans.