Gode råd til valg af støvler

Er du blevet i tvivl, om et par Angulus støvler passer til dig? Så kan du med fordel læse med videre her. Når du skal vælge støvler til dig selv, bør du altid gå efter et par, der fremhæver dine fortrin fremfor det modsatte. Her får du et par gode råd, som du kan benytte dig af, når du skal købe støvler. 

Få proportionerne til at passe sammen

Hvis du er en høj og slank person, er det en god idé, at du vælger et par lange og tætsiddende støvler. Har de ydermere en fin og tynd hæl, kommer proportionerne til at passe sammen. Har du i stedet en middel højde, eller er du lav med runde former, er det mest ideelle par støvler for dig nogle med en robust hæl. Det gør nemlig, at du får et harmonisk udtryk. 

Har du kraftige eller tynde ankler?

Mange kvinder med enten kraftige eller tynde ankler ønsker ikke at fremhæve dette. Du kan nemt flytte fokus fra dine ankler ved ikke at vælge støvler, der slutter lige ved dine ankler. I stedet bør du vælge støvler, der har en god højde. Det sørger for, at fokus bliver flyttet længere op ad dit ben.

Få dine korte ben til at se længere ud

Er du lidt træt af dine korte ben? Så bør du i hvert fald ikke vælge at købe støvler med et kort skaft. I stedet bør du købe et par støvler med et langt skaft, der har en lille hæl. Støvlerne bør ikke have detaljer, som går på tværs af dine ben. Her tænkes der på detaljer såsom mønster, remme m.m.